De beste tips voor een geslaagd trouwfeest

Trouwfeest tip 1 - Duidelijke opening

Zorg voor een duidelijke opening. Gasten betreden de dansvloer niet of nauwelijks voordat de avond 'officieel' geopend is. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren zoals bijvoorbeeld een toost of de traditionele openingsdans. Zolang dit moment maar duidelijk is.

DJ show trouwfeest huren

Trouwfeest tip 3 - Hoe om te gaan met verzoekjes

Wij maken zelden een trouwfeest mee waar geen verzoekjes aangevraagd worden. Echter bepalen jullie als bruidspaar hoe wij hiermee om gaan. Mogen alle verzoekjes gedraaid worden of zijn er nummers die absoluut niet gedraaid mogen worden?

Wij draaien niet direct alle verzoekjes die worden aangevraagd. Als we dat wel zouden doen kan het een rommeltje worden. Stel dat iedereen op de dansvloer staat en iemand vraagt een nummer aan wat zou leiden tot een lege dansvloer. Iets wat wij en jullie (waarschijnlijk) graag willen voorkomen.

Trouwfeest tip 2 - De juiste muziek

We bespreken graag welke muziek jullie wel en niet willen horen. Uiteraard zijn wij er als DJ's voor om een goed feest te bouwen en het maximale uit de avond te halen, maar is dit wel wat jullie als bruidspaar willen? In de meeste gevallen kiest een bruidspaar voor een knallend feest maar een wens kan ook zijn om gezellige achtergrond muziek te draaien. Het hoeft niet altijd een spektakel te zijn.

We stellen vaak een algemene vraag., "wat mogen we wel en wat mogen we niet draaien?" Onze DJ's spelen in op de reactie van de gasten en eventueel verzoekjes, zie tip 3.

Tips bruiloft dj huren

Trouwfeest tip 4 - Ieder feest moet op gang komen

Ook hiervoor geldt dat wij zelden een trouwfeest meemaken wat vanaf de eerste minuut uitbundig is met een volle dansvloer. Veel gasten hebben elkaar een tijd niet gezien, vinden het gezellig om eerst even bij te praten en gaan daarna pas de dansvloer op. Even geduld dus als iedereen nog aan het kletsen is bij binnenkomst ;-)