Onze mogelijkheden op een rijtje


Huur een complete Drive-in show + DJ

Een compleet verzorgde dj show nodig voor een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Huur dan één van onze drive-in shows, inclusief DJ, DJ Booth, draaitafels, geluid en lichteffecten. Het enige wat we nodig hebben is een geschikte plek en 1 tot 2 vrije stroomgroepen.
Te boeken voor events van 10 tot 1000+ personen!

disco show boeken verjaardag

Discobus Surprise Party!

Direct 100% feest met onze discobus bij jou op de stoep! Geschikt voor o.a. verjaardagen, geslaagd feestjes, 25 jarig huwelijk en meer. Onze feestbus is voorzien van honderden lampjes, slingers, rook, dj booth, geluid en discolichten. Wie verras jij met dit originele cadeau en feest?

disco bus aan huis surprise party dj

All-round DJ huren

Onze all-round DJ's hebben jarenlange ervaring op verjaardagen, bruiloften, voetbalfeesten, en bedrijfsborrels. Maar ook in verschillende restaurants, kroegen en grote discotheken hebben onze DJ's hun voetsporen achtergelaten. Is er al een geschikte geluidsinstallatie aanwezig? Dan bestaat er uiteraard de mogelijkheid om een losse DJ bij ons te boeken!

 

 

DJ huren goedkoop feestje

Thema feestje?

Flower power party? Back to the 80's & 90's? Boek dan retro show! Geheel in stijl met leuke decoratie, spiegelbollen en lichteffecten uit deze tijd! Met verzoekkaartjes zodat iedereen zijn/haar favoriete nummer kan aanvragen. En uiteraard zijn de DJ's ook in stijl gekleed!

jaren 70 80 90 disco show huren

Verhuur licht en geluid

Op zoek naar een professionele geluidsset of lichtshow? Geef uw wensen door en we maken graag een offerte op maat. Speakers, moving heads, rookmachines, DJ booths, kleurenlasers.. het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

 

geluid en licht inhuren alphen