✔ 15+ jaar ervaring ✔ Persoonlijk contact ✔ All-in DJ Shows

Bekijk ervaringen van onze shows en dj

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike
een maand geleden

Vorige week een superleuke vintage retro avond gehad met 70 80 90 jaren muziek en het was superleuk! Hele avond genoten van guilty pleasures en een supermooie show. Bedankt nogmaals

Vincent
5 maanden geleden

Deze mannen maken er een feestje van. Rustig aan begonnen zodat iedereen wat kon kletsen maar daarna ging het los. Bedankt voor deze mooie avond

albert Z
8 maanden geleden

Ten eerst, zeer fijne communicatie. Na wat offertes vergeleken te hebben uiteindelijk toch gekozen voor deze jongens en hun mooi show. Geen spijt van gehad. Kost misschien 200 euro meer dan een amateur showtje maar echt de moeite waard. Mooi geluid, licht en hele avond dansbare muziek. Thanks!

Remco
2 jaar geleden

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs! Hele mooie avond gehad tijdens ons tuinfeest ondanks de corona regels. Aanrader!!!!

Maaike1980
3 jaar geleden

Nog net voor de corona crisis hadden wij een bijzonder geslaagd feest verzorgd door Bjorn en anthony als DJ's! Leuke muziek afwisselend voor iedereen en ook vooraf waren onze wensen perfect geimplemeteerd in de show en onze wensen. Bedankt!

Laurens
3 jaar geleden

Super avond gehad, bedankt nogmaals!! Toppers!

Francis
3 jaar geleden

Onze bruiloft was een succes mede door Quality Sound & Light! We hadden meerdere offertes aangevraagd en de prijs van Quality Sound Light lag gemiddeld. We hadden ook voor een hele goedkope DJ + geluid kunnen kiezen, maar daar hadden we te weinig vertrouwen in. Achteraf gezien waarschijnlijk een correcte keuze gemaakt want deze jongens hebben de hele avond gezorgd voor een fijn geluid, mooie lichten en een volle dansvloer met heerlijke dance classics! Bedankt!!!

Anoniem
3 jaar geleden

Betrouwbaar en professioneel. Bovendien mooie website en snelle reacties voorafgaande aan ons feest. Bedankt

Sietse
4 jaar geleden

Bedankt mannen jullie hebben onze avond en het feest in ons stamcafe compleet gemaakt. Deze jongens zijn professioneel en een aanrader voor elk feest! Gr Sietse


Reacties en klant ervaringen

Bekijk hier enkele referenties en ervaringen van onze DJ's en shows.
Hebben wij op uw feest gedraaid? Dan stellen wij uw reactie erg op prijs.  Let op, u kunt slechts eenmalig een reactie plaatsen en een beoordeling (aantal sterren) geven.


Rating: 4.8823529411765 sterren
17 stemmen

dj beste prijs en budget huren