✔ 15+ jaar ervaring ✔ Persoonlijk contact ✔ All-in DJ Shows

onze dj huren voor de beste prijs

Onze DJ's

Bij Quality Sound & Light huurt u DJ's met jarenlange ervaring op diverse feesten. Onze DJ's zijn all-round en passen zich makkelijk aan qua gewenste muziekstijl.
Of het nu gaat om een 18e verjaardag met jonger publiek of een 25 jarig huwelijksfeest met een ouder gezelschap. Wij draaien de hits die aansluiten op de aanwezige gasten! Maak kennis met onze DJ's!


DJ Bjorn huren

DJ Björn

DJ Björn is eigenaar van Quality Sound & Light en draait al vanaf zijn 14e op diverse feestjes en partijen. Hij heeft jarenlange ervaring op tientallen verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten. Daarnaast draait hij geregeld in vaste kroegen en discotheken in de regio Zuid Holland. 

√ Ervaring: 20+ jaar
√ Specialiteit: Beat mixing
√ Favoriete muziekstijlen: Disco, Feest, House, Salsa, Golden oldies


DJ Anthony huren

DJ Anthony

DJ Anthony is ook alweer wat jaartjes actief in de DJ wereld! Hij gaat vaak samen met DJ Björn op pad om het feest en de DJ show compleet te maken. De afgelopen jaren heeft Anthony o.a. gedraaid op verjaardagen, bruiloften en personeelsfeesten en is daarmee een graag geziene DJ!

√ Ervaring: 12  jaar
√ Specialiteit: Zeer uitgebreide muziekcollectie van alle stijlen
√ Favoriete muziekstijlen: House, Urban, Latin, Classics, hits van nu


DJ Irving huren

DJ Irving

DJ Irving draait al vanaf zijn jonge tienerjaren en is o.a. bekend geworden in de Baja Beach Club In Rotterdam. Momenteel draait Irving vaak op huwelijksfeesten, verjaardagen en in horecagelegenheden (kroegen en danscafés) zoals café den Pimpelaer in Barendrecht en Alle Hens in Alphen aan den Rijn.

√ Ervaring: 17 jaar
√ Specialiteit: Uitstraling en publiek aanvoelen
√ Favoriete muziekstijlen: House, Salsa, Feest, Dance Classics